Ven a compartir

Cada vez queda menos…

Segur has sentit parlar d'Airbnb , Wallapop i SocialCar ! Però saps que hi ha moltes més startup de l'economia col·laborativa a descobrir ?
Share & Fest reuneix les iniciatives d'economia col·laborativa més destacables en un entorn especial, carismàtic i ple d’història com és el Pati de la Seu del Districte de Nou Barris.

Startup

Les millors startup d’economia col·laborativa de tota Espanya. Tindrem 3 àrees: mobilitat compartida, viatger col·laboratiu i societat col·laborativa.

Fiesta

Vine a gaudir dels tallers que hem preparat per tu i pels nens, un ventall de possibilitats perquè us ho passeu d’allò més bé en família i amb amics!! A més hi haurà food trucks, barres de begudes i música en viu tot el dia.

Distrito

Obrim el primer “Debat Obert” amb el Districte amb la participació d’entitats i iniciatives transformadores. Creem activitats en col·laboració amb les associacions de Nou Barris

Startup

La llista completa de totes les startups més innovadores que podràs conèixer!

PROGRAMA

Un dia per jugar, gaudir del món col.laboratiu i trobar noves oportunitats

Inici Share & Fest

Música de Justswing Deejay, projeccions de vídeos, xapes col·laboratives per a tothom, Civiclub amb el seu stand per empènyer una bona acció, un taller d’apoderament digital i un espai lúdic per a nadons de 0-3 amb MammaProof. Tot això i molt més, durant tot el dia!

55 min

About

Taller de Reciclatge Creatiu de Flors

Farem flors amb càpsules monosodis de cafè, feltre, filferros, pasta alimentària … ens farem un preciós ram de flors reciclades. Espai de CoolRecycling

60mins

About

Obertura Food Trucks i barres

Comptarem amb la participació de 3 foodtrucks per delectar vostres paladars!  

45mins

About

Debat Obert. Espais d’interacció per una economia social i solidària

Què és això de l’Economia Col·laborativa ? Com pot integrar-se al Districte ? Preguntes com aquestes són les que ens volem començar a fer. Tant les noves startups d’economia col·laborativa com el teixit associatiu i actiu del districte amb els principals actors de l’economia social i solidària local ens trobarem en petites taules rodones per […]

60mins

About

Taller de Reciclaje Creativo de Monederos

T'agradaria fabricar el teu propi moneder amb un brick de llet o de brou ? Llavors no et pots perdre el taller que farem. T’esperem Espai de CoolRecycling

60mins

About

RIZOMA [Tejedores URBANOS] – una acció cocreativa

Crearem un teixit de participació col·lectiva inspirat en la natura. Experimentem amb noves matèries primeres biodegrables, compostables i/o reciclades, Recuperem tècniques tradicionals, oficis i amb ells, la interrelació entre generacions i cultures diferents.

60mins

About

Concert Elephant Step

Elephant Step és una banda de Reggae amb influències del Roots i World Reggae . Nascuda al voltant de Barcelona al 2012 gràcies a la unió creativa de músics de diferents parts del món. Elephant Step és una recomanació musical de la distribuïdora digital L’ Cúpula Music .

90mins

About

Taller de reciclaje tecnológico

En aquest taller aprendrem a fer un circuit simple amb un led i una bateria,  utilitzant materials reciclats com llaunes , ampolles de plàstic o caixes, crearem una original i innovadora mini llum per a la nostra tauleta de nit . No t’ho pots perdre !!

90mins

About

Premis OSFest i comunitats

Ouishare Awards, els primers premis destinats a projectes i start-ups que operen dins el sector de l’economia col·laborativa. També hi haurà premis per als millors usuaris de les plataformes!

45mins

About

Swing-Soup: cuinar a ritme de Swing

Tallarem, pelarem i crearem “montaditos” a ritme de Swing (en col·laboració amb la JustSwing )! Una manera nova i divertida de lluitar contra el malbaratament alimentari!

180mins

About

Cloenda de l’esdeveniment

45mins

About

El pati de la Seu del Distrite de Nou Barris

- - - - - - - - -

Com arribar-hi?

El patí es troba a la Plaça Major de Nou Barris
Metro (Llucmajor - L4 o Canyelles - L3)

Col.laboren

CONTACTA

icono sobre

Vols col·laborar en el Share & Fest ?